Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Artur urokmilosny.blogspot.com
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Admin
Administrator



Dołączył: 26 Kwi 2016
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:23, 27 Kwi 2016    Temat postu: Artur urokmilosny.blogspot.com

Opinie o urokach wykonywanych przez Artura ze strony urokmilosny.blogspot.com

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vitamini




Dołączył: 01 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 10:31, 01 Maj 2016    Temat postu:

Jedyna osoba, którą udało mi się znaleźć co wykonuje rytuał magi krwi. W bardzo ciężkiej sytuacji efekty po 2 tygodniach. Gorąco polecam ten rodzaj rytuału u Artura.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marlo




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 15:12, 03 Maj 2016    Temat postu:

Miałem połączenie, najsilniejszy urok + spętanie + rytuał blokujący. Partnerka wróciła, a wcześniej nie mieliśmy żadnego kontaktu i zaczęła umawiać się z innym. Opamiętałem się i wybrałem urok zamiast wybijania tamtemu gościowi wszystkich zębów.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
esqira




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 17:33, 04 Maj 2016    Temat postu:

mario dobrego wyboru dokonałeś, wybicie zębów pogrzebało by tylko twoje szanse u dziewczyny. Ja też wybrałam taki sam zestaw i teraz czekam na efekty. Napisz w wolnej chwili coś więcej jak to u Ciebie wyglądało.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BlackScorpio




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 11:26, 05 Maj 2016    Temat postu:

Mogę napisać na temat Artura tylko to co kiedyś przeczytałam i w pełni się z tym zgadzam na własnym przykładzie: dla mnie ten facet to geniusz, potrafi skutecznie pomóc nawet w beznadziejnych przypadkach.

Post został pochwalony 5 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
LadyM




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 10:47, 06 Maj 2016    Temat postu:

Ja zanim trafiłam do Artura męczyłam się ponad rok i miałam u innych 3 rytuały, bez żadnego efektu. Dlatego tym razem poszłam na całość i wybrałam rytuał krwi. Jak to by nie zadziałało, to już dała bym sobie spokój. Za dużo nerwów mnie to wszystko kosztowało. I proszę, były odezwał się niecałe dwa tygodnie po tym uroku, i prosi abyśmy dali sobie jescze jedną szansę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
EMa




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 11:17, 06 Maj 2016    Temat postu:

Też robiłam magię krwi, ale ciągle czekam za efektami. Widocznie mój jest jakiś mocno uparty i oporny.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Megan




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 20:00, 06 Maj 2016    Temat postu:

EMa proszę napisz jak wygląda sytuacja u Ciebie, ponieważ ja też zastanawiam się właśnie nad rytuałem krwi. Mam taki beznadziejny przypadek, że do tej pory na wszystko odporny i nic go nie rusza.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yupika




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:26, 10 Maj 2016    Temat postu:

Możecie napisać więcej na temat tego rytuału z krwią?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
EMa




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 20:46, 11 Maj 2016    Temat postu:

Jest to najsilniejszy znany rytuał, do jego wykonania musisz przesłać między innymi 2-3 krople swojej krwi na chusteczce z serdecznego palca lewej ręki. Trzeba też być pewnym, ponieważ jest to rytuał na całe życie i nie da się go cofnąć.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gwiazdeczka95




Dołączył: 10 Maj 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 22:51, 13 Maj 2016    Temat postu:

Brzmi interesująco, ale to jest pewnie czarna magia, a ja szukam czegoś z natury. Są jakieś rytuały podobnie skuteczne, ale oparte w całości na naturze?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
EMa




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 13:10, 14 Maj 2016    Temat postu:

Co rozumiesz przez oparty ba naturze? Każdy urok czy rytuał miłosny są w jakiś sposób naturalne bo działają na uczucia. Sztuczne są takie rytuały jak spętanie.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
esqira




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 18:45, 14 Maj 2016    Temat postu:

Musze się wam kochani pochwalić, że u mnie zaczyna się dziać. Mamy już normalny kontakt i już kilka razy słyszałam o tęsknocie i wspomnienia jak to nam dobrze razem było. Jak widzę taką zmianę w jego zachowaniu to jestem mega szczęśliwa.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinia




Dołączył: 14 Maj 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:50, 15 Maj 2016    Temat postu:

U mnie dwa tygodnie po urokach i jeszcze nie ma żadnego efektu, ale może jest za wcześnie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
esqira




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 16:03, 15 Maj 2016    Temat postu:

Dwa tygodnie to jescze masz czas, napisz do Artura ile czasu przewiduje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin