Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Artur urokmilosny.blogspot.com
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinia




Dołączył: 14 Maj 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 21:27, 15 Maj 2016    Temat postu:

Mam bardzo ciężką sytuację, dlatego niezbędny był u mnie najsilniejszy rytuał z połączeniem. Artur pisał, że do 6 tygodni na pierwsze efekty. Nie mam już 7 miesięcy kontaktu ze swoim byłym, a z tego co wiem od znajomych to z kimś się spotyka.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
esqira




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 15:16, 17 Maj 2016    Temat postu:

sytuacja faktycznie trudna, ale masz jeszcze czas. Poczytaj historie osób, którym się udało. Daje to pozytywnego kopa i zastrzyk energii. Kobiety były w jeszcze gorszej sytuacji, a dzisiaj prowadzą szczęśliwe życie ze swoimi ukochanymi.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yupika




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 14:44, 18 Maj 2016    Temat postu:

Czekam za wypłatą i też decyduje się na magię krwi, wszystko dokładnie przeczytałam, wypytałam i jestem pewna, że tego chcę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
EMa




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 12:35, 20 Maj 2016    Temat postu:

Dobra decyzja Yupika, podobnie myślimy. Nie ma sensu bawić się w jakieś słabe rytuały, tylko lepiej od razu brać najsilniejsze działanie. Szczególnie, że każby kto przez to przechodził, wie że każdy dzień czekania jest jak wieczność. Też miałam ten rytuał i nie żałuję, nie jestem jakąś nastolatką, tylko dojrzałą kobietą i jestem pewna, że chce spędzić z moim resztę życia.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinia




Dołączył: 14 Maj 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 10:48, 23 Maj 2016    Temat postu:

Dzieje się! Cool Laughing były wysłał mi wczoraj sms, niby przypadkiem, a potem chwile pogadaliśmy. Nie dużo, ale najważniejszy krok, kontakt odzyskany Cool

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yupika




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 11:52, 26 Maj 2016    Temat postu:

I jak EMa, widać już jakieś efekty u Ciebie tego rytuału z krwią?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
EMa




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 18:33, 02 Cze 2016    Temat postu:

Widać i to zdecydowanie. Jesteśmy razem, co wydawało się niemożliwe, dlatego jak już napisali, to tylko magia krwi, na inne uroki szkoda czasu i pieniędzy.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez EMa dnia Czw 18:34, 02 Cze 2016, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yupika




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 21:06, 09 Cze 2016    Temat postu:

Ja jestem świeżo po rytuale krwi, ale też liczę na takie efekty jak u Ciebie. Z tego co się dowiedziałam ten rytuał zawsze się udaje, jest zbyt silny, aby nie dać efektu.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yupika




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 11:15, 19 Cze 2016    Temat postu:

Czytałam, że rytuał krwi daje szybkie i mocne efekty. Czegoś takiego się jednak nie spodziewałam w mojej sprawie, nie miałam nawet kontaktu; a teraz codziennie się spotykamy, wydzwania po kilka razy dziennie i przyjeżdża z kwiatami do mnie pod pracę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
evelin




Dołączył: 19 Maj 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 23:06, 24 Cze 2016    Temat postu:

Czy rytuał krwi pomoże jeżeli od rozstania minęły już dwa lata?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinia




Dołączył: 14 Maj 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 13:39, 28 Cze 2016    Temat postu:

Najlepiej napisz w tej sprawie do Artura, ale jest to najsilniejszy rytuał jaki może być i z tego co słyszałam dawał efekty nawet w gorszych sytuacjach.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
evelin




Dołączył: 19 Maj 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 15:17, 06 Lip 2016    Temat postu:

Rozmawiałam już z Arturem i jestem pewna tego rytuału. Niestety taki rytuał może wykonać tylko jeden w miesiącu i czekam teraz na termin.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 22:20, 11 Lip 2016    Temat postu:

Mi Artur doradził wzmocniony urok oraz rytuał blokujący uczucia do innych osób. To ma być najlepsze w mojej sytuacji, zaufam jemu, to on się na tym zna. Ale jak będe widzieć jakieś efekty to chyba też jeszcze domówię rytuał krwi, nie przeraża mnie, że jest to rytuał na całe życie. Wiem, że to z nim chce spędzić właśnie swoje życie, tak jak w przysiędze, póki śmierć nas nie rozłączy.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
inea192




Dołączył: 03 Cze 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 6:05, 13 Lip 2016    Temat postu:

U mnie bardzo trudna sytuacja ponad rok bez kontaktu , prubowalam juz u 2 rytualistow bez zadnych efektow . Powoli trace nadzieje... Prubuje ostatni raz wiec zdecydowalam sie na magie krwi i wlasnie jestem swiezo po rytuale , napisze jak beda jakies efekty .

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
evelin




Dołączył: 19 Maj 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 11:29, 13 Lip 2016    Temat postu:

To już teraz wiem kto miał rezerwację i przez kogo muszę czekać na swój termin na ten rytuał Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin