Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Artur urokmilosny.blogspot.com
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 18:58, 19 Lip 2016    Temat postu:

Ja zaczynam cierpliwie czekać za efektami, dostałam termin 4 tygodnie Very Happy

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Barbia dnia Wto 19:14, 19 Lip 2016, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szati93




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 18:15, 23 Lip 2016    Temat postu:

Też się chyba zdecyduje na ten rytuał z krwią, u innych robiłam uroki i nic nie dały. Artur jest moją ostatnią nadzieją.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinia




Dołączył: 14 Maj 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 13:58, 25 Lip 2016    Temat postu:

Nie wiem czy zaliczam się do tych świeżo po rytuale, ale u mnie są efekty, jest pięknie (obym nie zapeszyła) i mogę polecić Artura. Zresztą na początku urzekł mnie swoim takim bezpośrednim podejściem, wszystko fajnie tłumacząc, a znam się na ludziach i tym razem moja intuicja mnie nie zawiodła.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 20:58, 26 Lip 2016    Temat postu:

Też widzę, że to działa Laughing Widzę drobne efekty, ale nawet nie macie pojęcia jak to cieszy. I ja nie wierzę, ja teraz już wiem, że będzie dobrze. Laughing Laughing

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mirenik14




Dołączył: 26 Lip 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:11, 27 Lip 2016    Temat postu:

Jestem już dawno po rytuale z krwią z palca wykonywanym u Artura; i mogę powiedzieć, że to działa i nie tylko miesiąc czy dwa, ale 7 miesięcy po rytuale dalej jest tak samo. Ostatnio zamawiałem rytuał w innej sprawie u Artura i tak samo są efekty. Wracając do rytuału z krwią, to żona wróciła do domu po 4 miesiącach, jak wcześniej nie chciała mnie znać, ani utrzymywać kontaktu i znalazła sobie gacha, tak po tym wróciła, dosłownie klęczącą i płacząc i do dzisiaj jest wzorem żon. Nie piszę tego, dlatego, aby ktoś zamawiał uroki miłosne, bo to jest każdego indywidualna sprawa; piszę to dlatego, że jak czytam, że magii nie ma i uroki nie działają to mnie krew zalewa. Jak zamawiacie zapalenie świeczki i płacicie za to 20 złotych, to się nie dziwcie, że to nie działa. Moje zdanie jest takie, że albo brać poważne rytuały jak rytuał z krwią albo nie tracić pieniędzy na zabawki. Magia działa i życzę każdemu użytkownikowi tego forum, który ma problem miłosny, aby przekonał się o tym osobiście

Post został pochwalony 4 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:56, 02 Sie 2016    Temat postu:

Gratulacje mirenik14 i popieram Twoje zdanie w stu procentach. Jak zamawiać uroki to te najsilniejsze, na białą magię za kilkadziesiąt złotych u wróżek czy szeptunek naprawdę szkoda czasu, sama się o tym przekonałam.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Barbia dnia Wto 23:00, 02 Sie 2016, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szati93




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:34, 09 Sie 2016    Temat postu:

Barbia, rozwinęła się u Ciebie sytuacja po uroku? I jakie to są te drobne efekty?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 12:30, 12 Sie 2016    Temat postu:

Tak, jestem bardzo zadowolona. Laughing Laughing Laughing Ale szczegóły opisze wieczorem, bo teraz jestem w pracy Confused Laughing dobrze że już piatek Laughing Laughing

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sonia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 15:03, 07 Gru 2016    Temat postu:

Potwierdzę to co pisał już ktoś na forum, ten facet to geniusz. Jedyna osoba, u której rytuały działają. I co ważne efekty są bardzo szybko.

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
figaro




Dołączył: 09 Gru 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 18:08, 21 Gru 2016    Temat postu:

Na wstępie dziękuje administratorowi za aktywacje mojego konta.

Sonia, a jaki miałaś rytuał i ile czekałaś za efektami?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sonia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 22:27, 24 Gru 2016    Temat postu:

Miałam wykonywany rytuał z krwią i przy bardzo trudnej sytuacji, gdzie u innych nie było żadnego efektu. Tutaj efekty już niecałe 3 tygodnie po zakończeniu rytuału.

Korzystając z okazji chciała bym życzyć Panu Arturowi z okazji świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego najlepszego oraz, aby dalej dokonywał takich cudów. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mikra89




Dołączył: 21 Gru 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mazowsze

PostWysłany: Nie 13:32, 08 Sty 2017    Temat postu:

Też jestem po rytuale z krwią, ale bardzo się boję. Nie mamy już pół roku żadnego kontaktu a z tego co wiem, on już z kimś się spotyka. Crying or Very sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eloska




Dołączył: 09 Sty 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 23:45, 17 Sty 2017    Temat postu:

Niepotrzebnie się boisz, ja ze swoim nie miałam ponad rok żadnego kontaktu, tylko raz przypadkowo się spotkaliśmy. Nie byłam do końca przekonana do rytuałów, ale jak się kocha to trzeba spróbować wszytkiego, nawet tych rzeczy nierealnych. I to co wydawało się niemożliwe jest teraz realne. Miałam rytuał krwi i po takim czasie jest teraz u nas jak na początku znajomości. Jestem szczęśliwa, że spróbowałam. Wiem, że bez tego rytuału, do końca życia bym czegoś żałowała. A tak mamy siebie i naszą miłość.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mikra89




Dołączył: 21 Gru 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mazowsze

PostWysłany: Czw 18:17, 19 Sty 2017    Temat postu:

Już się nie boję Laughing widzę, że rytuał zaczyna przynosić efekty Very Happy

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Mikra89 dnia Czw 18:19, 19 Sty 2017, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mikra89




Dołączył: 21 Gru 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mazowsze

PostWysłany: Pią 17:45, 03 Lut 2017    Temat postu:

Też mogę już napisać, że rytuał krwi zadziałał. Nie tylko zakończył tamten związek i odzyskaliśmy kontakt, ale jest u nas jak za starych dobrych czasów. Tak jak pisałyście, magia działa i rytuał krwi to był najlepszy wybór.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin