Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Artur urokmilosny.blogspot.com
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zentina




Dołączył: 24 Sie 2017
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 14:57, 30 Sie 2017    Temat postu:

Przyłączam się do prośby o przyspieszenie aktywacji konta. Też jestem po rytuale z krwi u Artura, mój wybranek na razie milczy. Co zauważyłam to inni faceci zdecydowanie częściej się za mną oglądają i mam jakby więcej energi. Miałyście może wcześniej jakieś oznaki, że to rytuał zaczyna już działać?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cevi




Dołączył: 31 Sie 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 9:36, 22 Wrz 2017    Temat postu:

Zentina i jak zadziałał u Ciebie ten rytuał? Ja mam beznadziejną sytuacje i nie wiem co robić, ten rytuał z krwią to chyba u mnie jedyna szansa.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zentina




Dołączył: 24 Sie 2017
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 6:43, 25 Wrz 2017    Temat postu:

Przez tą aktywacje konta to forum zaczyna pomału umierać.

Nie martw się, myślałam, że moja sytuacja też jest beznadziejna. Wiesz, mój jest mocno uparty. A jednak, taka zmiana, że ciężko uwierzyć. Polecam ci mega ten rytuał z krwią i pana Artura.


Post został pochwalony 4 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cevi




Dołączył: 31 Sie 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 9:53, 17 Paź 2017    Temat postu:

Też jestem już po rytuale krwi i marzę teraz tylko o tym, aby przynajmniej się odezwał. Odliczam każdy dzień, który Artur wyznaczył na zadziałanie rytuału.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
niebieskooka




Dołączył: 02 Wrz 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 12:28, 21 Paź 2017    Temat postu:

Ja po rytuale z użyciem krwi na efekty od zakończenia czekałam około 20 dni. To znaczy na takie pierwsze efekty, nie było to tak, że facet nagle prosił na kolanach i wyznał mi wielką miłość, tylko tak jak opisywał to Artur, wszystko działo się stopniowo. W ogóle na początku wyglądało to trochę zabawnie, bo facet zadzwonił do mnie o 7 rano i niby pomylił numer. Potem przyznał się, że było to specjalnie, po prostu myślał o mnie i szukał pretekstu. Ja już wtedy wiedziałam, że to nie był przypadek. Jak ktoś, kto nie odzywa się ponad 4 miesiące, nagle rano dzwoni do ciebie przez przypadek?? Następnie zadzwonił po 3 dniach tym razem już nie przypadkiem, że ma bilety na przedstawienie i czy nie poszła bym z nim. Potrzymałam go jeszcze trochę w niepewności, ale się zgodziłam. Jeszcze tego samego wieczoru wyznał jak bardzo za mną tęsknił i nie mógł przestać o mnie myśleć. To było w ostatni weekend. Ten rytuał naprawdę działa, jeżeli macie ciężką sytuacje jak ja, nawt nie ma co myśleć o czymś innym. Jak mawiała moja babcia, w trudnych przypadkach potrzebne są radykalne i zdecydowane działania.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zielona131




Dołączył: 05 Lis 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 12:19, 09 Lis 2017    Temat postu:

Sama nie wiem jak zacząć ten wpis, nie jestem dobra w opisywaniu histori. Może na wstępie podziękuje tym wszystkim osobom poznanym poprzez fora internetowe, które służyły mi wiedzą, wsparciem, dobrym słowem. Jesteście dziewczyny kochane i wierze, że wszystkim wam udadazą się rytuały i wszystkie będziemy szczęśliwe, bo zwyczajnie jak każdy na to zasługujemy.
Ci, którzy nie znają mojej sytuacji to z partnerem rozstaliśmy się na początku maja i od tamtej pory nie mieliśmy żadnego kontraktu. Jesteśmy z innych miast, a on zablokował mnie na fejsie i zmienił numer. Próbowałam ratować ten związek, robiłam wszystko, jak to zdesperowana i odtrącona kobieta ale nic to nie dało. Kolejny cios w serce dostałam jak się dowiedziałam, że ma już kogoś. Szybko się pocieszył. Byłam w depresji, nic nie jadłam, gdyby nie praca najchętniej nawet bym z łóżka nie wychodziła. Jak szukałam uroku dałyście mi naprawdę wiele cennych rad, dzięki wam a szczególnie Karolinie, która jak się okazało mieszka w tym samym mieście, dokonałam właściwego wyboru. Kontakt przez internet, to, że mogłam się wam wyżalić było bardzo ważne, ale to, że mogłam tak normalnie w cztery oczy spotkać się z dziewczyną, u której urok zadziałał dało mi bardzo dużego kopa takiej pozytywnej energi i wiary. Z waszego polecenia zdecydowałam się na rytuał krwi u Artura i z perspektywy czasu była to najlepsza decyzja. Nie będę was okłamywała, nie jest jeszcze jak w bajce. Ale mamy kontakt i normalnie się spotykamy, szczerze rozmawiamy o tym co było oraz o naszej przyszłości. Po 6 miesiącach bez kontaktu jest to u mnie gigantyczna zmiana. Pierwsze oznaki, że rytuał krwi działa pojawiły się 3 tygodnie po rytuale, napisał wtedy do mnie zwykle hej, niby jedno słowo a nawet nie macie pojęcia jaką radość człowiekowi sprawiło. Samego Artura oceniam bardzo pozytywnie, wszystko tłumaczył i na każde pytania odpowiadał, chociaż muszę przyznać, że nie jest zbyt wylewny, ale najważniejsze jest skuteczny. Wiem, że zaraz wyleje się na mnie fala hejtu i będzie pojawiać się wiele kłamliwych wpisów na temat Artura, ale zdąrzyłam się już przekonać, że tak to właśnie funkcjonuje. Jak pojawi się zadowolona osoba, to zaraz jest wysyp kłamstw ze strony konkurencji, aby rytualistę zdyskredytować. Każdy ma swoje sumienie i mam tylko nadzieje, że po takich kłamstwach możecie spokojnie patrzeć w lustro. Mam nadzieje, że uda nam się utrzymać kontakt z dziewczynami poznanymi na forach, widać, że tworzą się z tego fajnie znajomości, które mogą przetrwać. Natomiast wszystkim, którzy czekają jeszcze za efektami rytuału, życzę z całego serca, aby powychodziły wam wasze rytuały oraz abyście były szczęśliwe, niezależnie u kogo robicie, najważniejsze aby wszystkim się udało, pamiętajcie dziewczyny zasługujemy na szczęście.


Post został pochwalony 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cevi




Dołączył: 31 Sie 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 23:17, 10 Lis 2017    Temat postu:

Gratuluje, super się czyta tak pozytywne wpisy. U mnie, też zaczyna się już coś dziać. Wink małymi kroczkami do przodu Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcian




Dołączył: 05 Lis 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:20, 02 Gru 2017    Temat postu:

Jak ma ktoś jeszcze efekty to błagam napiszcie. Ja z tego stresu nabawiłem się wrzodów i w czwartek mam gastroskopię.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcian




Dołączył: 05 Lis 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:21, 02 Gru 2017    Temat postu:

Popieram, usuńcie aktywacje na forum, prawie miesiąc czekania to jest śmieszne.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Marcian dnia Sob 21:23, 02 Gru 2017, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cevi




Dołączył: 31 Sie 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 22:42, 03 Gru 2017    Temat postu:

Wiem dobrze co przezywasz, miałam dokładnie tak samo. Początkowo nawet miejsca nie mogłam sobie w domu znaleźć, a potem wręcz przeciwnie, całe dnie w łóżku. Właśnie te czekanie jest najgorsze, u mnie się udało. Więc u ciebie też pewnie będzie dobrze, jak byłam na twoim miejscu i mówili mi, myśl pozytywnie, uważałam to za głupie gadanie, mówiłam, że nic nie rozumieją. Teraz wiem, że to najlepsze, trzeba starać się żyć i doceniać każdy dzień, chociaż wiem jakie to trudne bez naszej połówki.

Post został pochwalony 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olimpia




Dołączył: 25 Sie 2017
Posty: 6
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 0:59, 04 Gru 2017    Temat postu:

zielona131 słyszałam, że można się z tobą skontaktować, możesz podać jakieś namiary na siebie. Ahaa... wiem, że jestem gapa, ale nie mogę nigdzie znaleźć kontaktu do Artura.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcian




Dołączył: 05 Lis 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:32, 04 Gru 2017    Temat postu:

Kontakt do Artura jest na jego blogu [link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zielona131




Dołączył: 05 Lis 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 13:24, 05 Gru 2017    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
piotremac




Dołączył: 07 Gru 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 22:19, 10 Gru 2017    Temat postu:

Też obiecałem Arturowi, że mu się odwdzięczę po udanym uroku. Dostał oczywiście ode mnie konkretny prezent, ale szczególnie jak czytam te głupoty wypisywane na forum chciałem opisać swoją historie. Mam tylko ten sam problem co jedna z koleżanek powyżej, nie mam daru do pisania. Dlatego napiszę krótko podstawowe informacje, a jak o czymś zapomnę to pytajcie a dopowiem. Miałem razem trzy rytuały najsilniejszy urok miłosny do tego spętanie oraz rytuał blokujący (kto miał ten wie o co chodzi). Z dziewczyną straciliśmy kontakt ponad rok temu. Straciliśmy po tym jak zaczęła spotykać się z takim jednym fagasem, wybuchła wtedy między nami ogromna kłótnia i jedno i drugie powiedziało dużo. Nie oceniajcie jej, teoretycznie miała do tego prawo. Tak, byłem w czymś co teraz nawet wiem, że ma swoją nazwę friendzone. Stawałem dla niej na wszystkim, ale i tak nie dała nam szans i powiedziała, że nigdy nie będziemy razem. Cały ten czas obserwowałem ją na fejsie i mimo, że to tak mocno bolało wiedziałem co u niej. Rozstali się miesiąc po urokach, mógł być przypadek, ale wiedziałem, że to zasługa działań Artura. Po kolejnych dwóch tygodniach zaczepiła mnie na fejsie i taka gatka szmatka. Z czasem zaczęło się przeradzać w coś więcej i nie jest to już friendzone, czego nikomu nie życzę, tylko normalny zdrowy związek. Powiedziała, że od kilku tygodni nie potrafiła przestać o mnie myśleć i zrozumiała, że go nie kocha. Zrozumiała, jak to powiedziała, że to ja jestem facetem, z którym chce spędzić resztę życia. Z wiadomych powodów nie chcę tutaj podawać kontaktu do siebie. Jeżeli ktoś będzie mieć pytania odpiszę, a jak podacie adres napiszę, pod warunkiem, że ta rozmowa zostanie między nami.

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcian




Dołączył: 05 Lis 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 21:21, 24 Gru 2017    Temat postu:

Pragnę złożyć wszystkim użytkownikom forum tym czekającym i tym co już mają efekty życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych świąt i najważniejsze szczęścia w miłości. Wink

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin