Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Artur urokmilosny.blogspot.com
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olimpia




Dołączył: 25 Sie 2017
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 23:48, 24 Gru 2017    Temat postu:

Wesołych Świąt!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olimpia




Dołączył: 25 Sie 2017
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 14:00, 07 Sty 2018    Temat postu:

Teraz ja czekam, aż zacznie się coś dziać. Jestem poddenerwowana czy zadziała ale też dziwnie podekscytowana .....

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Olimpia dnia Nie 14:01, 07 Sty 2018, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olimpia




Dołączył: 25 Sie 2017
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 10:38, 13 Lut 2018    Temat postu:

Forum już chyba całkowicie umarło. Poinformuje tylko, że rytuał działa, jeżeli będzie takie zainteresowanie opisze sytuacje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
osha




Dołączył: 05 Cze 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 20:21, 15 Lut 2018    Temat postu:

Super, że ktoś tu jeszcze zagląda i gratuluje efektów. Jak możesz to opisz sytuacje, daje to jeszce nadzieje jak się widzi takie wpisy.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monika




Dołączył: 09 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 0:45, 10 Mar 2018    Temat postu:

Dołączyłam do was i zdecydowałam się na rytuał krwi u Artura. Założyłam bloga, na którym prowadzę relację ze swojej przygody z urokami. Poniżej moja historia opisana na blogu.

„W dzisiejszym wpisie przedstawię moją historie. Z parterem rozstaliśmy się na początku listopada, po 10 miesiącach związku. Zamieszkaliśmy razem, były wielkie plany, marzenia, ale zaczęły też narastać kłótnie. Teraz rozumiem, że cześć była z mojej winy, przez nieuzasadnioną zazdrość. Partner po prostu w pewnym momencie nie wytrzymał, powiedziałam kilka słów za dużo. Zabrał swoje rzeczy i wyprowadził się. Myślałam, że po kilku dniach wróci. To nie była pierwsza taka sytuacja. Tym razem jednak było zupełnie inaczej. Próbowałam przeprosić, nie odbierał telefonów. Pojechałam, przepraszałam, ale nie chciał ze mną rozmawiać. Oznajmił, że to ostatecznie koniec. Przyjechał jeszcze zabrać resztę swoich rzeczy i wtedy widzieliśmy się po raz ostatni. Nie będę ukrywać, że bardzo to przeżyłam. Nie byłam w stanie pracować, a jedzenie nawet nie przechodziło przez gardło. Teraz jest już lepiej, ale cierpię i dalej bardzo mocno mi go brakuje. Wiem z faecbooka, że z kimś się spotyka. Nawet, kiedy to piszę, mam łzy w oczach. Postanowiłam jednak walczyć, za pomocą uroku. Nie chcę niczego sztucznego, chcę tylko dostać jeszcze jedną szansę, tak bardzo go kocham. Ten blog jest dla mnie po części formą terapi, chcę myśleć, że nie zostałam z tym wszystkim sama. Próbuję wbrew logice wierzyć, jednak czym bardziej czytam fora, tym ta nadzieja coraz bardziej słabnie.„


Post został pochwalony 5 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jinni




Dołączył: 10 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Pomorskie

PostWysłany: Pon 0:59, 12 Mar 2018    Temat postu:

Wszystko fajnie, tylko nie podałaś adresu tego bloga Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monika




Dołączył: 09 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 16:58, 13 Mar 2018    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Monika dnia Wto 16:59, 13 Mar 2018, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
osha




Dołączył: 05 Cze 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 12:23, 03 Kwi 2018    Temat postu:

Jak wiecie, wcześniej trafiłam na nieuczciwą osobę i zwątpiłam w magię. Ktoś jednak nade mną czuwa i pokierował mnie do Artura. Jeszcze raz spróbowałam, wybrałam rytuał krwi i to była moja najlepsza decyzja. Rytuał okazał się skuteczny, mimo tego, że od rozstania minął już ponad rok i była to bardzo trudna sytuacja. Jesteśmy znowu razem i to jest najważniejsze. Naprawdę dziewczyny, nie warto się bać, że jest to tak silny rytuał, nie warto się załamywać. O szczęście należy, a nawet trzeba walczyć, nie poda nam go nikt na tacy. Ściskam mocno kciuki za wszystkich czekających za efektami.

Post został pochwalony 4 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
parlow




Dołączył: 28 Kwi 2018
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 23:13, 05 Maj 2018    Temat postu:

Też miałem wykonywany rytuał z użyciem krwi, tylko moim obiektem była dziewczyna, która od 3 lat uważała mnie tylko i wyłącznie za kolegę. Podczas naszej znajomości miała już dwa krótkie związki, ale o mnie nie chciała nawet słyszeć. Zawsze powtarzała, że jestem wspaniałym przyjacielem, ale nie ma tego czegoś. Myślałem, że te rytuały to ściema, czym dłużej nie widziałem efektu, tym bardziej myślałem, że nic z tego nie będzie. Dwa tygodnie po, rozstała się ze swoim facetem, bardzo mi ulżyło. Nie ma nic gorszego niż codziennie patrzeć na ukochaną osobę w ramionach innego. Nie mogłem spać po nocach, myślałem tylko co oni teraz robią. Jakieś trzy tygodnie po rozstaniu zaczęliśmy się do siebie coraz bardziej zbliżać, jak nigdy dotąd. Po kolejnych dwóch tygodniach coś zaiskrzyło, po czasie zdecydowaliśmy się spróbować. Niektórzy pewnie pomyślą, że chciała się tylko pocieszyć po rozstaniu. Ale cała sytuacja miała miejsce zimą, a my dalej jesteśmy ze sobą. M. twierdzi, że nigdy nikogo tak mocno nie kochała i nasze uczucie jest najwspanialszym co ją w życiu spotkało. Wierze teraz w magię, nawet trochę zacząłem się nią interesować. A rytuał krwi wykonywany przez Artura mogę polecić, ponieważ działa.

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jinni




Dołączył: 10 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Pomorskie

PostWysłany: Wto 20:53, 15 Maj 2018    Temat postu:

Też zaczyna u mnie działać rytuał krwi. Wiadomo, że każdy przypadek jest inny, ale w naprawdę ciężkich sytuacjach na działanie trzeba poczekać dłużej. Sytuacja była naprawdę kiepska, bo ponad rok od rozstania i siedem miesięcy bez kontaktu, a efekty rytuału po 5 tygodniach. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i tak jak pisze Artur, wszytsko musi się dziać naturalnie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jinni




Dołączył: 10 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Pomorskie

PostWysłany: Pon 19:54, 18 Cze 2018    Temat postu:

Po tym rytuale inaczej patrzę na świat, bo wiem, że magia istnieje. Wszystko zakończyło się pełnym sukcesem, jesteśmy ze sobą i od dwóch tygodni mieszkamy razem, narazie wynajmujemy. Szkoda, że to forum umiera, bo dzięki zamieszczonym tutaj wpisom dokonałam właściwego wyboru. Dziękuje wam, mam nadzieje, że mój wpis też komuś pomoże.

Post został pochwalony 2 razy

Ostatnio zmieniony przez Jinni dnia Pon 19:56, 18 Cze 2018, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Coma




Dołączył: 09 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 22:33, 15 Lip 2018    Temat postu:

Wpis z forum gazety
To prawda, magia krwi u Artura działa. Dziewczyna zostawiła mnie w listopadzie, wszędzie poblokowała i nie chciała mieć ze mną nic wspólnego. Zaraz po naszym rozstaniu zaczęła spotykać się z takim jednym Piotrem z pracy, podły typ, już od dłuższego czasu kręcił się przy niej i tylko czekał na okazje. Przy życiu trzymały mnie już tylko psychotropy, bo różne myśli przychodziły do głowy. Namiary na Artura znalazłem w internecie, tyle pozytywnych wpisów musiało o czymś świadczyć. I nie pomyliłem się, miesiąc po magi krwi dziewczyna dzwoni do mnie zapłakana z wyraźną miętą w głosie i mówi, że popełniła największy błąd swojego życia. Niby czytałem te wszystkie opinie, ale cały czas trochę wątpiłem, a teraz sam opisuje swoją historie i podziękowania dla Artura.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Coma




Dołączył: 09 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 22:34, 15 Lip 2018    Temat postu:

Wpis z forum pomorskiej
Potwierdzam, u mnie też przyniósł efekty rytuał z użyciem krwi wykonywany przez Artura. Poczytajcie, jest to najsilniejszy znany rytuał nie tylko w miłości. Nie miałam z facetem ponad pół roku żadnego kontaktu, a niecałe dwa tygodnie po tym rytuale dzwoni z pretekstem, że zdobył bilety na koncert, o którym zawsze marzyłam. I co, powiecie, że to niby przypadek. Tak jak było napisane wyżej, jeżeli zamawiacie zwykłe rytuały, u nieznanych osób lub wierzycie w internetowy hejt konkurencji, to się nie dziwcie brakiem efektów. Artur działa od 7 lat i można znaleść dziesiątki pozytywnych opinii o nim na każdym możliwym forum. Pokażcie mi drugą taką osobę, co działa od 7 lat, ma setki pozytywnych opini, o której można znaleść informacje na zagranicznych forach i jej artykuły w magazynach ezoterycznych.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Coma




Dołączył: 09 Mar 2018
Posty: 4
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 22:37, 15 Lip 2018    Temat postu:

Jeżeli znajdziecie jakieś historie też dodajcie. Jak ktoś czeka to czytanie takich wpisów daje bardzo dużo.

Jeżeli możecie zróbcie coś z tą aktywacją konta, czekać miesiąc czy dwa to zdecydowanie przesada.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin