Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Artur urokmilosny.blogspot.com
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
simha




Dołączył: 11 Gru 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 14:32, 12 Sty 2019    Temat postu:

Spotykamy się teraz praktycznie codziennie i nie potrafimy się rozstać, czasami wracam dopiero nad ranem do domu, a wczoraj zostałam u niego na noc, widać, że jest coraz lepiej. Po przemyśleniach zdecydowałam się jednak na ten rytuał z krwi dla umocnienia dzaiałania, jednak to dopiero w lutym, bo po świętach trochę krucho i czekam na wypłatę.

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drr




Dołączył: 21 Lis 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 17:41, 12 Sty 2019    Temat postu:

...

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez drr dnia Pon 11:33, 30 Wrz 2019, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewka




Dołączył: 20 Sty 2019
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 14:32, 22 Sty 2019    Temat postu:

Też wolę jak najmocniejszy rytuał, minęły dwa miesiące od rozstania, gdzie nie mamy żadnego kontaktu. Sprawa dość świeża i jak pisze Artur prosta, ale znam mojego i wiem, że jest niemożliwie uparty, jak coś postanowi to tak jest. Dlatego wybrałam rytuał krwi, jak ten rytuał nie podziała to nie ma co się łudzić, że jeszcze coś z tego będzie. Zobaczę, mam dużą wiarę w ten rytuał, ale też obawy.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewka




Dołączył: 20 Sty 2019
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 21:30, 04 Lut 2019    Temat postu:

jestem po tym rytuale z krwi i na razie cisza, nie ma jeszcze żadnych zmian, ale chyba jest za wcześnie na to. Z Arturem mam stały kontakt, czasami na nastepny dzień, ale dostaje odpowiedź na każdą wiadomość.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez ewka dnia Pon 21:31, 04 Lut 2019, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
soniala




Dołączył: 26 Sty 2019
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 0:16, 05 Lut 2019    Temat postu:

Ewka
A kiedy miałaś wykonywany rytuał z krwi u Artura?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ruth




Dołączył: 12 Gru 2018
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 16:33, 05 Lut 2019    Temat postu:

Rytuał zadziałał, jesteśmy razem a od końca grudnia wszystko jest świetnie (wcześniej były pewne wzloty i upadki), problem w tym że zaczęły się teraz pojawiać osoby trzecie które strasznie mącą, zaczynam się bardzo martwić i bardzo ciemno to widzę.
Czy ktoś może kiedyś poprosił Artura o wykonanie rytuału krwi jakiś czas po tym jak wykonał rytuał miłosny? Czy Artur na to przystaje?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
simha




Dołączył: 11 Gru 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 1:09, 06 Lut 2019    Temat postu:

Ja jestem właśnie w takiej sytuacji, gdzie miałam urok ze spętaniem i blokującymi, a teraz po wypłacie będę mieć robiony rytuał krwi. U mnie Artur zgodził się bez problemu, ale też czytałam o przypadkach, gdzie wtedy odmawia. Sama nie wiem od czego to zależy...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
soniala




Dołączył: 26 Sty 2019
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 18:55, 14 Lut 2019    Temat postu:

Jestem juz ponad miesiac po magi krwi z palca i zero rezultatów.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Artur1986




Dołączył: 20 Lis 2018
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 1:02, 15 Lut 2019    Temat postu:

Do użytkownika soniala: bardzo proszę o podanie adresu, ponieważ dostałem pytanie dlaczego u tej osoby „ponad miesiąc” i nic, a u innych efektu po dwóch tygodniach. i nie mam jak się do tego odnieść.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sebasis




Dołączył: 10 Lut 2019
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:53, 16 Lut 2019    Temat postu:

Melduje się jako kolejny, u którego zadziałał rytuał z wykorzystaniem kropli krwi z serdecznego palca wykonywany przez Artura. Sytuacja była moim zdaniem beznadziejna, żona odeszła po 3 latach małżeństwa, praktycznie bez słowa bez żadnej przyczyny. Były kłótnie jak w każdym małżeństwie, ale nic nie zapowiadało, że odejdzie. Początkowo myśałem, że żartuje, ale ona spokojnie bez emocji oznajmiła, że to koniec, nic nie czuje. W ciągu 3 dni spakowała się i wyprowadziła do koleżanki. Byłem w totalnym szoku, jak by mi ktoś młotem przyłożył w głowę. Jeździłem, prosiłem, próbowałem tłumaczyć, ale ona dalej powtarzała tylko, nie, to koniec. Dla mnie w tym momencie świat się skończył, zrozumiałem jak bardzo ważną była osobą. To znaczy, zawsze wiedziałem, że jest ważna. Jednak nigdy poważnie nie sądziłem, że bez niej moje życie się zakończy. Jak dowiedziałem się od kolegi, że kręci z jakimś znajomym z pracy, to w tamtej chwili byłem gotowy do wszystkiego, najgorszego. Siostra widząc w jakim jestem stanie opowiedziała mi o urokach miłosny, że jej najlepsza przyjaciółka taki zamawiała i podziałało. Początkowo ją wyśmiałem, jakieś bajki i szukanie naiwnych. Po kilku dniach postawiłem spróbować, od jej przyjaciółki dostałem namiar na Artura. Czytając jego bloga, pomyślałem, że coś w tym może być, bez bajek wsyztsko wyjaśnione konkretnie i rzeczowo. Facet też bardzo konkretny i fajnie tłumaczył , tak na luzie. Dał kilka propozycji, ale wybrałem najsilniejszy czyli rytuał krwi, przesłałem chusteczkę i zdjęcia. Pozostało czekać na .. cud. I o dziwo on się zdarzył, rytuał zadziałał. Żona odezwała się do mnie, że popełniał największy błąd swojego życia i bardzo mnie kocha oraz wycofała papiery od adwokata. W pierwszym wpisie na tym forum Artur prosił, aby opisać swoją sytuacje, dlatego to robię, aby podziękować. Ale też, aby dać innym nadzieje, nie ważne jak będzie źle, nie ważne czy skorzystacie z uroków czy nie, nie ważne co się wydarzy w waszym życiu, zawsze macie powód, aby żyć, aby wstać kolejnego dnia z łóżka. Dzisiaj świat może wydawać się niektórym koszmarem, ale to przeminie, a wy będziecie silniejsi. Pisze to osoba, która przeszła przez piekło, wróciła z tamtąd i żyje oraz jest szczęśliwa.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewka




Dołączył: 20 Sty 2019
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:39, 20 Lut 2019    Temat postu:

byłam już w rozsypce, ale to jednak nie jest ściema, mój ex w końcu się odezwał. mam nadzieję, że na tym się nie skończy. samo odzyskanie kontaktu po 3 miesiącach to już dla mnie cud. jesteśmy umówieni na sobotę, zobaczę jak to będzie i napiszę o tym tutaj na forum.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
soniala




Dołączył: 26 Sty 2019
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 12:43, 23 Lut 2019    Temat postu:

To jak ktos juz sie pytał o to, to tez chetnie się dowiem czemu u niektórych nie ma rezultatów po magi krwi z palca?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Artur1986




Dołączył: 20 Lis 2018
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 19:43, 23 Lut 2019    Temat postu:

Jeżeli tak jak prosiłem poda Pani swój adres albo przynajmniej będzie Pani mieć odwagę napisać do mnie wiadomość to otrzyma Pani odpwoiedź dlaczego u Pani nie ma efektów. Bo ja tego nie rozumieniem, pisze Pani na forach a nie
ma odwagi się podpisać albo napisać do mnie na pocztę.


Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
simha




Dołączył: 11 Gru 2018
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 22:27, 23 Lut 2019    Temat postu:

Panie Arturze, Pan się nie przejmuje. Przecież to ewidentnie jest prowokacja.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewka




Dołączył: 20 Sty 2019
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 14:54, 03 Mar 2019    Temat postu:

To nie jest takie spektakularne działanie, że nagle się odzywa i wyznaje wielką miłość, że jest taki zaczarowany. Przynajmniej u mnie wszystko odbywa się naturalnie, dzisiaj jesteśmy umówieni już na czwarte spotkanie i widać, że jest coraz lepiej. Nie krytykuje i nie narzekam, moim zdaniem to nawet dużo
lepiej, że jest tak naturalnie. Wygląda to jak na początku znajomości, gdzie zaczynaliśmy się spotykać i te pierwsze zafascynowanie i czekanie na kolejne spotkanie czy telefon. Można powiedzieć, że zakochujemy się w sobie na nowo.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 8 z 9

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin