Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Szeptunka Barbara Gruszczyńska
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Admin
Administrator



Dołączył: 26 Kwi 2016
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 12:52, 27 Kwi 2016    Temat postu: Szeptunka Barbara Gruszczyńska

Opinie o urokach wykonywanych przez szeptunkę Barbarę Gruszczyńską

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MartaK




Dołączył: 29 Kwi 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 14:28, 29 Kwi 2016    Temat postu:

Dziękuję za zaproszenie na forum. Życzę powodzenia i oczywiście polecam Panią Basię Gruszczyńską.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nestia




Dołączył: 30 Kwi 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Sob 21:39, 30 Kwi 2016    Temat postu:

Ja jestem właśnie w trakcie uroku u Pani Basi, mógłby wypowiedzieć się ktoś jeszcze jak ze skutecznością u tej Pani.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
richina




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 9:59, 02 Maj 2016    Temat postu:

nestia ja też jestem w trakcie czekania u Pani Basi, jak u Ciebie wygląda sytuacja, masz jakiś kontakt z byłym? Proszę odpisz jak najszybciej

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:14, 02 Maj 2016    Temat postu:

Przekopiuje historie ludzi z innego forum zanim ktoś je usunie.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:15, 02 Maj 2016    Temat postu:

wielba 31.08.2015

"Przekonałam się, że uroki miłosne działają. Dlatego spróbuję tutaj w skrócie opisać moją historię aby dodać wiary jeszcze walczącym.

Partner odeszedł po ponad dwóch latach związku, stwierdził że jego uczucia wygasły a tydzień po rozstaniu widziałam go już na mieście z inną jak szli za rękę i chichotali do siebie. Myślałam, że mi wtedy serce pęknie. Jak wiadomo rozpaczona kobieta brzytwy nawet się chwyta, dlatego postanowiłam spróbować z urokami. Kilka dni czytałam opinie w internecie i na każdego tyle pozytywnych co negatywnych. Anioł stróż jednak czuwał i wspomniałam o wszystkim koleżance. Wtedy ona zwierzyła mi się, że też robiła urok miłosny u szeptunki ze wsi Orla Pani Barbary Gruszczyńskiej. Zdecydowałam się napisać do niej i po przesłaniu zdjęć stwierdziła, że może pomóc. Zaproponowała dwa uroki miłosne do wyboru, zdecydowałam się na ten silniejszy 7 dniowy, składniki kosztowały 100 złotych. Zapłaciłam Pani Basi jeszcze za jej pracę. Szło opornie ale 3 tygodnie po wykonaniu uroku dowiedziałam się, że mój były rozstał się ze swoją nową partnerką. Po kolejnych dwóch tygodniach napisał mi pierwszą wiadomość od rozstania. Później coraz więcej było wiadomości i telefonów, zaczął przyjeżdrzać z kwiatami i co chwile gdzieś zapraszać. Zachowywał się tak samo jak na początku związku, zakochany po uszy. Teraz jesteśmy już razem i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. Dlatego polecam wszystkim panią Barbarę Gruszczyńską z Orli. Przepraszam bardzo za chaotyczny styl mojej wypowiedzi. Jeżeli będziecie miały jakieś pytania piszcie śmiało."


Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:16, 02 Maj 2016    Temat postu:

piotrekwawas 10.10.2015

"Ja też jak poprzednicy gorąco polecam Panią Basię Gruszczyńską. Uratowała nie tylko mój związek ale również moje życie. Nawet po czasie ciężko jest mi o tym pisać, ale kiedy Madzia mnie zostawiła miałem najgorsze myśli, a kiedy dowiedziałem że się już z kimś spotyka myślałem, że moje serce pęknie. Byłem zdesperowany i gotowy na wszystko, funkcjonowałem jak w jakimś amoku, nie spałem, nie jadłem. Na domiar złego Madzia całkowicie zerwała kontakt, tylko w internecie widziałem
Jej uśmiechnięte zdjęcia z tamtym. Zdecydowałem się skorzystać z pomocy czegoś, w co kompletnie nie wierzyłem czyli magii. Po rozmowach z osobami z forum zdecydowałem się na Panią Basieńkę. Szczerze pisze, że przestawałem wierzyć, że rytuał wykonany przez Panią Basię zadziała. Pierwsza iskra nadziei pojawiła się kiedy Madzia zerwała z tamtym, jego imię nawet mi przez gardło nie przechodzi. W 5 tygodniu po rytuale Madzia napisała do mnie sms, to był pierwszy nasz kontakt od kilku miesięcy a ja byłem wtedy chyba najszczęśliwszą osobą na świecie. Później były kolejne smsy, telefony, spotkania. Madzia płakała, przepraszała za wszystko
I prosiła o jeszcze jedną szansę dla nas. Dzisiaj jesteśmy już na powrót razem. A ja tak bardzo kocham moją Madzię i nigdy nie wyobrażałem sobie bez niej życia. Jeszcze raz dziękuję Pani Basieńko kochana za uratowanie życia, tak bardzo jestem Pani wdzięczny, że nie potrafię opisać tego słowami. Dziękuję!!!"


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:17, 02 Maj 2016    Temat postu:

krocznaska 15.11.2015

"Witajcie dziewczyny i z tego co widzę też chłopaki. Muszę się pochwalić, że dołączyłam do grona szczęśliwych i przekonanych niedowiarków. A to wszystko za sprawą 7 dniowego uroku miłosnego u Pani Barbary Gruszczyńskiej. Mogę teraz wszędzie wychwalać tą kobietę pod niebiosa."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:18, 02 Maj 2016    Temat postu:

marakana2 18.12.2015

"U mnie tak jak u poprzedniczek udał się urok robiony przez szeptunkę Barbare Gruszczyńską. Bardzo polecam tą panią za skuteczność, szybkie efekty i podejście do osoby w potrzebie."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:19, 02 Maj 2016    Temat postu:

krasnija 27.12.2015

"Witajcie
Przyznam szczerze, że byłam niedowiarkiem. Jednak 7 dniowy urok miłosny zamówiony u Barbara Gruszczyńskiej podziałał na mojego Mariusza, wrócił, przeprosił za wszystko błagał o wybaczenie i jesteśmy razem. Dziękuje."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:20, 02 Maj 2016    Temat postu:

matreons 07.01.2016

"U mnie też pozytywnie zakończył się siedmio dniowy urok miłosny wykonany przez panią barbara.gruszcz"


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:21, 02 Maj 2016    Temat postu:

gumidrag 02.02.2016

"Dołączyłam do grona szczęśliwców, u których zadziałał rytuał pani Basi Gruszczyńskiej. Polecam, bo było już kiepsko a pani Basi udało się uratować nasz związek."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:22, 02 Maj 2016    Temat postu:

milenoc 14.02.2016

"Przekonałam się, że urok jaki zamówiłam u pani Basi Gruszczyńskiej z Orli działa w najlepszym możliwym dniu czyli w walentynki. Mój ukochany, którego nie widziałam dwa miesiące przyjechał dzisiaj rano z wielkim bukietem kwiatów, prosząc abyśmy spróbowali jeszcze raz, bo mocno mnie kocha i nie może przestać o mnie myśleć. A jeszcze niedawno zarzekał się, że nic nie czuje i nie chce mnie więcej widzieć. Nasza kochana pani Basia odmieniła tą sytuację. Możecie wierzyć lub nie ale uroki istnieją i działają."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:23, 02 Maj 2016    Temat postu:

romaine 16.02.2016

"Mam pierwszy efekt, była dziewczyna po 5 miesiącach ciszy odezwała się i zaproponowała spotkanie na sobotę. W tych urokach od Pani Gruszczyńskiej coś jednak musi być."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:24, 02 Maj 2016    Temat postu:

karolince 01.03.2016

"Ja też polecam szeptunkę z adresu barbara.gruszcz. Zamówiłam 7 dniowy urok miłosny po tym jak mój chłopak zakończył naszą znajomość i zaraz znalazł sobie nową. Jak można sobie wyobrazić byłam wtedy strzępkiem nerwów i cały czas tylko płakałam. Dwa tygodnie po uroku zerwał z tamtą, później były telefony spotkania oraz przepraszał za wszystko i cały czas zapewniał o swojej miłości. Dałam mu szansę i jesteśmy razem już ponad miesiąc a on dalej świata poza mną nie widzi."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin