Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Szeptunka Barbara Gruszczyńska
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:26, 02 Maj 2016    Temat postu:

doncarena 05.03.2016

Zawsze byłam tylko biernym obserwatorem forum, ale jak przeczytałam co wyrabia troll madziulka eunuch postanowiłam opisać swoją historie pomimo tego, że od uroku minęło 8 miesięcy. Jest to osoba niezrównoważona i mój wpis będzie tylko pożywką do dalszego hejtu, jednaj babcia nauczyła mnie, że prawda zawsze się obroni.

Zawsze miała problem z pisaniem o sobie, dlatego też opis tej histori może być niespójny za co na wstępie przepraszam. Pisze ze słownikiem, ale przepraszam też za błędy; jestem dyslektyczką.

Moja historia nie jest typowa, nie zostawił mnie facet. Od lat byłam po uszy zakochana w koledze, dla którego zawsze byłam tylko koleżanką i nikim więcej. Nie macie nawet pojęcia jak to boli, tak kochać bez wzajemności. Próbowałam wszystkiego, naprawdę i efekt był żaden, dalej tylko koleżanka. Sama też paliłam świeczki, pisałam afirmacje i nic. Koleżanka poleciła mi szeptunkę Basię, podała jej adres [link widoczny dla zalogowanych] podchodziłam bardzo sceptycznie na początku. Po czasie zachęcona opinią koleżanki i pozytywnymi wpisami na różnych forach postanowiłam zaryzykować i napisać. Pani Basia poprosiłs mnie o zdjęcia do analizy, po czym odpisała, że może pomóc. Najbardziej zaskoczona byłam ceną jaką podała 50 lub 100 złotych za składniki i co łaska dla niej. Wybrałam urok 7 dniowy i zapłaciłam 300 złotych, chociaż i tak za taką pomoc wydawało mi się to śmiesznie mało, w szczególniści jak czytałam ile inni biorą za uroki. Czekałam, a myślałam że nic z tego. Pierwszy tydzień nic, drugi tydzień nic, trzeci tydzień może zaczął przejawiać jakieś większe zainteresowanie, ale nic wielkiego. Dopiero w czwartym tygodniu zaobserwowałam, że faktycznie coś się zmienia. Był podejrzliwie miły, sam dzwonił kilka razy dziennie i co chwila gdzieś mnie zapraszał, ci wcześniej mu się nie zdarzało; wszystkie spotkania wychodziły z mojej inicjatywy. W 7 tygodniu po uroku wyznał mi, że nie wie co się z nim dzieje; nie może przestać o mnie myśleć i nie wyobraża sobie mnie z innym. Postanowiliśmy spróbować, dzisiaj oboje jesteśmy tego samego zdania, że to była najlepsza decyzja w naszym życiu. I tak udało mi się przerodzić przyjaźń w miłość. Teraz mogę napisać, że taki związek na fundamentach przyjaźni to coś wspaniałego. Moje, nasze życie jest cały czas bajką, śnimy nasz piękny wspólny sen. Robiłam to już wielokrotnie, ale napiszę tutaj na forum jeszcze raz: Pani Basiu, za wszystko bardzo.... Pani dziękuję.
Kopiuje wpis, ponieważ nie mogę go znaleźć. Każdy powinien brać przykład i ze szczegółami opisać swoją historie, wtedy takie osoby jak madziulka szybko znikną i przestaną niszczyć.


Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:27, 02 Maj 2016    Temat postu:

gregsyl 15.03.2016

"Od uroku u Barbary Gruszczyńskiej minął u mnie ponad rok, po tym jak dotarło do mnie co się dzieje na forum, podobnie jak koleżanka kilka postów wcześniej postanowiłem opisać całą sytuację. Coś w środku, mówiło mi, że muszę zrobić to dla kobiety, której tak dużo zawdzięczam. Nie będe opisywać długich poematów, nie jestem pisarzem i nie o to chodzi. W krótkich żołnierskich słowach, nie wierzyłem nigdy w uroki, zdecydowałem się na ten krok pomieważ nie miałem już innych możliwości. Postanowiłem sobie, że spróbuję wszystkiego, aby odzyskać Magdę; moją żonę. Odeszła ode mnie 4 miesiące wcześniej, mieszkaliśmy razem i nie mieliśmy prawie żadnego kontaktu. Moja miłość do żony była silniejsza od wszystkiego. Szczególnie, że wiedziałem, że nawaliłem na całej lini i odeszła z mojej winy. Miałem ten mocniejszy rytuał. Jakaś zmiana u żony pojawiła się już dwa tygodnie po, nic wielkiego ale dawało nadzieję. Z każdym tygodniem było coraz lepiej, widziałem, że żonie na mnie zaczyna mocno zależeć. Półtora miesiąca po uroku zamieszkaliśmy na powrót razem. Do dzisiaj wszystko układa się bardzo dobrze między nami, jak to w życiu bywają chwile lepsze i trochę gorsze, ale nasze uczucie jest w stanie przezwyciężyć teraz wszystkie trudności. Żona mawia, że jakiś anioł musiał mi wtedy pomóc i ponownie pchnął ją w moje ramiona. Tylko się śmieje, ale wiem, że tak było i tym aniołem była Pani Basia Gruszczyńska."


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:29, 02 Maj 2016    Temat postu:

irkasn 21.03.2016

"Nieźle, jeszcze nic nie napisałam, a już próbują dyskredytować moją wypowiedź. Macie jednak pecha, na mnie to działa jak płachta na byka i tym chętniej opiszę sytuację. Byłam (w sumie to dalej jestem Wink)))) ) młodą mężatką 24 lata i 2 lata po ślubie. Coś się zaczęło między nami psuć (może przerosło nas małżeństwo i te wszystkie problemy Sad(((( ) widziałam co się dzieje, ale jednocześnie nie chciałam widzieć. Wszystko do pamiętnego dnia, kiedy mój TŻ oznajmił, że już mnie nie kocha, chce rozwodu i bardzo wiele przykrych słów, które tak mocno bolały i raniły serce. Czasu po tym wszystkim nie chcę nawet pamiętać, zresztą i tak niewiele pamiętam ;-((((( (zrozumie tylko ten, kto doświadczył podobnej traumy). Miesiąc po jego wyprowadzce, kiedy było ze mną bardzo źle, straciłam sens życia, sięgnęłam po pomoc nie z tego świata. Dobra koleżanka z pracy (straciłam też pracę po rozstaniu przez mój stan Sad(((( ) poleciła mi szeptunkę Basię z Orli, która jej też pomogła. Nie były to duże pieniądze, więc co mi szkodziło (mimo że całe życie byłam sceptyczką do tego typu spraw). Trzy tygodnie po wykonanym uroku TŻ zadzwonił spytać jak się czuje (od wyprowadzki nawet nie rozmawialiśmy ;-(((( ) znowu cisza z jego strony. Po czasie zaczął przyjeżdrzać i dzwonić do mnie z byle pretekstem. Jednej nocy po szczerej roznowie zaproponował, abyśmy znowu razem zamieszkali, zrozumiał jak bardzo mnie kocha i nie potrafi bezemnie żyć. (Nie muszę chyba pisać jak bardzo byłam szczęśliwa Smile)))))))) zaczęłam normalnie jeść, wróciły mi siły, chęci, radość życia Smile))))) ). Obecnie jest inaczej niż było przed wyprowadzką, ale to dobra zmiana, dużo rozmawiamy o uczuciach, problemach i oczekiwaniach. Ta cała historia jeszcze bardziej scementowała nasz związek. Pani Basi, a właściwie Basi (przeszłyśmy na ty, mimo różnicy wieku Smile))))) ). bardzo dziękuje za urok i za wsparcie przez ten czas, jedno i drugie było dla mnie bezcenne."


Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:31, 02 Maj 2016    Temat postu:

biedrona02 27.03.2016

No to jak mawiają lecimy z tym koksem.

Facet zostawił mnie po 4 latach bycia razem, próbowałam pisać, dzwonić, jeździłam do niego, rozmawiałam i nic. Rozsypałam się wtedy na milion kawałeczków, wszyscy namawiali mnie, aby gdzieś wyjść, spotykać się z innymi, ale ja najchętniej bym tylko leżała i płakała w poduszkę. Takim ostatecznym ciosem w serce było jak dowiedziałam się, że zaczął się z kimś spotykać. Jak większość z nas, nie wierzyłam nigdy w magię, zawsze twardo stąpałam po ziemi. Na to forum trafiłam przypadkiem szukając w sieci jak odzyskać byłego. Każdy kogoś polecał i zaraz każdy był obrażany. Padło na Panią Basię, miała najwięcej pozytywnych wpisów, a ceny w porównaniu do innych były bardzo niskie. Robiłam urok 7 dniowy. Tak jak już pisałam pierwsze efekty pojawiły się dopiero w 6 tygodniu, ale też wtedy już 3 miesiące nie mieliśmy kontaktu. Zadzwonił, niby to przypadkiem spytać się o jakąś płytę czy u mnie nie zostawił. Nie chciałam sobie robić wielkich nadziei, ale te telefony były coraz częstsze, w końcu też spotkania. Przeprosił za swoje zachowanie i z kwiatami błagał o ostatnią szansę. I tyle tej opowieści, niby blacha, ale dla mnie to całe życie. Jak by były jeszcze pytania to piszcie tutaj na forum zamkniętym, tam nie mam ochoty się wypowiadać. Głowa do góry dziewczyny, kupcie nowe buty, torebkę, ładny makijaż i uśmiech na twarz, bo wszystko się ułoży.


Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneczka




Dołączył: 28 Kwi 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:32, 02 Maj 2016    Temat postu:

Przynamniej kilka histori udało mi się skopiować z tamtego forum.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mirka




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 17:18, 02 Maj 2016    Temat postu:

Macie może kontakt do Pani Basi?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
richina




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 19:10, 02 Maj 2016    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nestia




Dołączył: 30 Kwi 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Wto 16:29, 03 Maj 2016    Temat postu:

Znam te historie, ale dzięki za wklejenie. Zawsze to trochę nadziei.

Od ponad 2 miesięcy, czyli od momentu rozstania nie mam żadnego kontaktu z byłym Crying or Very sad


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Daisy




Dołączył: 29 Kwi 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 12:30, 04 Maj 2016    Temat postu:

Witajcie dziewczyny, ja też jestem po uroku u Pani Basi. Trochę inna sytuacja, bo moim obiektem jest kolega, który nie chce niczego więcej. Ale ostatnio coraz częściej wychodzi z inicjatywą i powtarza, że zmieniłam się mocno na lepsze i już sam nie wie co czuje, bo wszystko mu się miesza. Coś zaczyna więc się dziać dobrego.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maluska91




Dołączył: 30 Kwi 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 9:40, 05 Maj 2016    Temat postu:

Ja miałam robiony 7 dniowy urok miłosny, udało mi się już odzyskać kontakt i było spotkanie. Ale tematu powrotu jeszcze nie ma. Wierzę jednak, że będzie coraz lepiej. Zobaczycie wszystkim nam się uda.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jess




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 20:54, 05 Maj 2016    Temat postu:

Też zdecydowałam się na 7 dniowy urok, razem będzie nam łatwiej przetrwać ten trudny czas.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
richina




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 21:36, 06 Maj 2016    Temat postu:

Do mnie dzisiaj zadzwonił mój były z zapytaniem o książkę, czy nie zostawił jej u mnie, oczywiście żadnej książki nie było. Niby zwykła rozmowa, a ile radości dała. Smile Może już coś zaczyna się dziać, a może to tylko przypadek a ja niepotrzebnie się nakręcam. Jak bym chciała, aby zaczęło już działać i aby wrócił.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez richina dnia Pią 21:37, 06 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cinia.minia




Dołączył: 30 Kwi 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 20:19, 07 Maj 2016    Temat postu:

Ja dla pewności wzięłam dwa 7 dniowe uroki, jeden po drugimi. Sytuacja była ciężka, a obiekt strasznie uparty. Inaczej to u mnie wyglądało ponieważ nie zamawiałam na byłego, tylko na faceta, z którym razem pracujemy w firmie, ale nie zwracał na mnie uwagi. Jakieś zmiany pojawiły się już tydzień po tych urokach. A dwa miesiące później postanowiliśmy być oficjalnie razem. Magia istnieje, tylko trzeba trafić do odpowiedniej osoby. Ja miałam to szczęście, że trafiłam na Panią Basię.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jess




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 16:17, 09 Maj 2016    Temat postu:

Też miałyście po uroku większe powodzenie u facetów, czy to tylko u mnie taki przypadek?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
richina




Dołączył: 02 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 17:57, 10 Maj 2016    Temat postu:

Też, tak mam ale jakoś specjalnie na to nie narzekam. Very Happy miałam nawet dwie propozycje randki i to jedną od kolegi, którego znam prawie 2 lata, nagle ewidentnie zaczął mnie adorować. Pewnie źle robię, ale zalotników odrzucam, bo cały czas tylko ten jeden w głowie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin