Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

urok-milosny.pl
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 23:05, 14 Maj 2016    Temat postu: urok-milosny.pl

Posiada ktoś opinie na temat skuteczności pana z serwisu urok-milosny.pl Zamówiłam tam urok miłosny ponad dwa miesiące temu zapłaciłam 500 złotych i nie mam żadnego efektu, nie otrzymuje też odpowiedzi na moje wiadomości czemu nie działa? Crying or Very sad czuje się oszukana Twisted Evil

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
milka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Polska

PostWysłany: Nie 11:58, 15 Maj 2016    Temat postu:

Tak się czujesz, ponieważ zostałaś oszukana. Tak jak ja dałaś się nabrać na kłamstwa. Najgorsze jest, że nic z tym draniem nie można zrobić, czuje się całkowicie bezkarnie i kolejne dziewczyny dają się nabierać.

Post został pochwalony 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 21:52, 15 Maj 2016    Temat postu:

Tego właśnie się obawiałam Mad a może ktoś jeszcze zamawiał tutaj rytuał i chciał by się wypowiedzieć?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 16:02, 16 Maj 2016    Temat postu:

Ja jestem dopiero tydzień po uroku miłosnym, dlatego nie mogę jescze napisać nic o efektach. Jeżeli zaobserwuje jakieś zmiany obiecuje pisać na bieżąco.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 20:11, 17 Maj 2016    Temat postu:

A masz jakiś kontakt z byłym i wogóle jak to u ciebie sytuacja wygląda? Z góry dzięki za odpowiedź.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:45, 17 Maj 2016    Temat postu:

Mam, ale chyba wolała bym nie mieć, może wtedy mniej by bolało. Pracujemy w jednej firmie i prawie codziennie go widuje, przez co nie potrafię zapomnieć i jest tylko gorzej z moim zdrowiem psychicznym. Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:46, 17 Maj 2016    Temat postu:

Gdyby nie leki, nie wiem jak bym funkcjonowała. Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yupika




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 14:48, 18 Maj 2016    Temat postu:

Wiem co czujesz, też przez to przechodziłam. Teraz jest już lepiej, mogę jeść i spać, ale i tak nic nie ma sensu i nie chce się nawet z łóżka wstawać. Jedyne co trzyma to nadzieja i zajęcie. Bez pracy i rodziny, bym się cała rozleciała.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 11:53, 24 Maj 2016    Temat postu:

Dwa tygodnie po uroku, nie widzę jeszcze żadnych zmian. Postaram się zdawać cotygodniowy raport z efektów uroku.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 19:42, 28 Maj 2016    Temat postu:

U mnie też nic się nie dzieje Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 13:45, 31 Maj 2016    Temat postu:

Trzeci tydzień i nic się nie dzieje, oby za tydzień mój wpis był już inny.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 10:21, 26 Lip 2016    Temat postu:

Dajcie sobie spokój to jest zwykłe oszustwo i wyciąganie kasy od naiwnych.

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fenia




Dołączył: 04 Cze 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:45, 24 Cze 2017    Temat postu:

Radzę uważać na stronę urok-milosny to jest zwykłe naciąganie ludzi, zebrało już się kilkanaście oszukanych dziewczyn i składamy pozew zbiorowy.
Dodam, ze uroki miłosne opinie na blogspocie to strona tego samego oszusta z urok-milosny i wszystkie opinie tam są fałszywe.


Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
osha




Dołączył: 05 Cze 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 8:38, 27 Cze 2017    Temat postu:

Korzystałam, nie polecam. Oszust, sam siebie reklamuje i pisze sobie pozytywne wpisy. Nie ma ani jednej prawdziwej osoby, u której wyszedł by tutaj urok. Bierze tylko pieniądze i nie wykonuje żadnych uroków jedynie sam siebie reklamuje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olimpia




Dołączył: 25 Sie 2017
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 0:46, 04 Gru 2017    Temat postu:

Odradzam, nie było żadnych efektów, bo jak zapewne nic nie zrobił to nie mogło być. Dobrze, że jest takie uporządkowane miejsce, gdzie można na spokojnie przeczytać prawdziwe opinie. Bardzo dobrze, że trzeba potwierdzić swoją tożsamość, popracujcie tylko nad czasem aktywacji konta.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin