Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

urok-milosny.pl

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 23:05, 14 Maj 2016    Temat postu: urok-milosny.pl

Posiada ktoś opinie na temat skuteczności pana z serwisu urok-milosny.pl Zamówiłam tam urok miłosny ponad dwa miesiące temu zapłaciłam 500 złotych i nie mam żadnego efektu, nie otrzymuje też odpowiedzi na moje wiadomości czemu nie działa? Crying or Very sad czuje się oszukana Twisted Evil

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
milka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Polska

PostWysłany: Nie 11:58, 15 Maj 2016    Temat postu:

Tak się czujesz, ponieważ zostałaś oszukana. Tak jak ja dałaś się nabrać na kłamstwa. Najgorsze jest, że nic z tym draniem nie można zrobić, czuje się całkowicie bezkarnie i kolejne dziewczyny dają się nabierać.

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 21:52, 15 Maj 2016    Temat postu:

Tego właśnie się obawiałam Mad a może ktoś jeszcze zamawiał tutaj rytuał i chciał by się wypowiedzieć?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 16:02, 16 Maj 2016    Temat postu:

Ja jestem dopiero tydzień po uroku miłosnym, dlatego nie mogę jescze napisać nic o efektach. Jeżeli zaobserwuje jakieś zmiany obiecuje pisać na bieżąco.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 20:11, 17 Maj 2016    Temat postu:

A masz jakiś kontakt z byłym i wogóle jak to u ciebie sytuacja wygląda? Z góry dzięki za odpowiedź.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:45, 17 Maj 2016    Temat postu:

Mam, ale chyba wolała bym nie mieć, może wtedy mniej by bolało. Pracujemy w jednej firmie i prawie codziennie go widuje, przez co nie potrafię zapomnieć i jest tylko gorzej z moim zdrowiem psychicznym. Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:46, 17 Maj 2016    Temat postu:

Gdyby nie leki, nie wiem jak bym funkcjonowała. Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yupika




Dołączył: 06 Maj 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 14:48, 18 Maj 2016    Temat postu:

Wiem co czujesz, też przez to przechodziłam. Teraz jest już lepiej, mogę jeść i spać, ale i tak nic nie ma sensu i nie chce się nawet z łóżka wstawać. Jedyne co trzyma to nadzieja i zajęcie. Bez pracy i rodziny, bym się cała rozleciała.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 11:53, 24 Maj 2016    Temat postu:

Dwa tygodnie po uroku, nie widzę jeszcze żadnych zmian. Postaram się zdawać cotygodniowy raport z efektów uroku.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortin




Dołączył: 13 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 19:42, 28 Maj 2016    Temat postu:

U mnie też nic się nie dzieje Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 13:45, 31 Maj 2016    Temat postu:

Trzeci tydzień i nic się nie dzieje, oby za tydzień mój wpis był już inny.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bielka




Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 10:21, 26 Lip 2016    Temat postu:

Dajcie sobie spokój to jest zwykłe oszustwo i wyciąganie kasy od naiwnych.

Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fenia




Dołączył: 04 Cze 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:45, 24 Cze 2017    Temat postu:

Radzę uważać na stronę urok-milosny to jest zwykłe naciąganie ludzi, zebrało już się kilkanaście oszukanych dziewczyn i składamy pozew zbiorowy.
Dodam, ze uroki miłosne opinie na blogspocie to strona tego samego oszusta z urok-milosny i wszystkie opinie tam są fałszywe.


Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
osha




Dołączył: 05 Cze 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 8:38, 27 Cze 2017    Temat postu:

Korzystałam, nie polecam. Oszust, sam siebie reklamuje i pisze sobie pozytywne wpisy. Nie ma ani jednej prawdziwej osoby, u której wyszedł by tutaj urok. Bierze tylko pieniądze i nie wykonuje żadnych uroków jedynie sam siebie reklamuje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin