Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Szeptunka Zina

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Admin
Administrator



Dołączył: 26 Kwi 2016
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 12:56, 27 Kwi 2016    Temat postu: Szeptunka Zina

Opinie o urokach wykonywany przez szeptunkę Zinę

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 19:53, 05 Maj 2016    Temat postu:

Mam bardzo mieszane odczucia odnośnie Ziny. Z jednej strony bardzo dobry kontakt i dużo wiedziała na mój temat, dużo z tego co przepowiedziała też się sprawdziło. Z drugiej strony czekam już 11 tygodni po rytuale i żadnego efektu, a facet miał wrócić po miesiącu. Zaczekam jeszcze do końca maja, jak nic to będe myśleć nad urokiem u innej osoby. Znacie kogoś skutecznego?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sonia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 10:50, 07 Maj 2016    Temat postu:

Powiedziała mi ogólniki, które każdy mógł wywnioskować z mojej opowieści. Na efekty uroku się nie doczekałam, może ty będziesz mieć więcej szczęścia.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 10:28, 09 Maj 2016    Temat postu:

Już zaczynam wątpić w uroki i tą całą magię. Crying or Very sad Spróbuje jeszcze u jednej osoby, jak nic nie zadziała, to rezygnuję i próbuję zapomnieć. Crying or Very sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiruska




Dołączył: 04 Maj 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 10:41, 12 Maj 2016    Temat postu:

Nie macie co czekać za efektami u Ziny, ja czekałam 4 miesiące i nic, tylko wielkie rozczarowanie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Motylek




Dołączył: 03 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 17:42, 15 Maj 2016    Temat postu:

Jestem dwa miesiące po uroku i jakieś efekty widzę. Dzwoni częściej niż wcześniej i ogólnie jest bardziej zainteresowany moim życiem. To jeszcze nie jest to na co czekam, ale zmierza w dobrym kierunku.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barbia




Dołączył: 05 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 20:52, 16 Maj 2016    Temat postu:

Ja wacham się pomiędzy Panią Basią a Arturem. Wcześniej miałam już napisać do Artura, ale wybrałam Zinę. I z tego co widzę teraz to był błąd.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Motylek




Dołączył: 03 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 22:59, 27 Maj 2016    Temat postu:

U mnie też zrobiła się cisza, jest nawet gorzej niż było przed urokiem u Ziny Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Motylek




Dołączył: 03 Maj 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 18:19, 10 Cze 2016    Temat postu:

Nic nie działa, jest gorzej niż było. Nie polecam uroków miłosnych u Ziny.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin