Forum Rytuał miłosny Strona Główna Rytuał miłosny
Rytuał miłosny. Opinie o rytualistach. Forum na temat urok miłosny, magia miłosna
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Lilith Black Moon
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nicola




Dołączył: 08 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 18:28, 15 Maj 2016    Temat postu:

Po tym smsie pogadaliśmy dzisiaj kilka minut przez telefon. Bardziej jak starzy znajomi i na neutralne tematy, ale to była pierwsza nasza normalna rozmowa od czasu rozstania.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
patyczka




Dołączył: 03 Maj 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 9:25, 16 Maj 2016    Temat postu:

Widać, że się stęsknił albo jest ciekawy co u Ciebie. Jeżeli facet po rozstaniu pisze czy dzwoni to nie jesteś mu całkowicie obojętna.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nicola




Dołączył: 08 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 16:44, 18 Maj 2016    Temat postu:

Nie wiem co się dzieje w jego głowie Confused w poniedziałek też normalnie porozmawialiśmy, wydawało się, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Wczoraj jak zadzwoniłam, to powiedział, że nie ma czasu i rozłączył się, napisałam mu wieczorem sms, dzisiaj kolejnego; jednak bez odpowiedzi. Wiecie, co może być przyczyną takich zmian w zachowaniu?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alania




Dołączył: 12 Maj 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 21:12, 19 Maj 2016    Temat postu:

Spróbuj dać mu trochę luzu, niech zatęskni. Stań się bardziej niedostępna, a nie na każde jego skinienie. Nie łam się, widać, że coś się dzieje. Może urok dopiero się rozkręca albo partner jeszcze walczy z tym uczuciem.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nicola




Dołączył: 08 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 12:58, 22 Maj 2016    Temat postu:

Zrobiłam tak jak piszesz, ale nie widzę żadnej poprawy Sad

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez nicola dnia Nie 12:59, 22 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alania




Dołączył: 12 Maj 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 20:58, 24 Maj 2016    Temat postu:

Pozostaje jedynie czekać, mi się udało odzyskać normalny kontakt, ale nic nie poruszyło się do przodu od tego. Też cierpliwie czekam.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nicola




Dołączył: 08 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 13:46, 25 Maj 2016    Temat postu:

Czekam, bo nic innego nie pozostaje Confused

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alania




Dołączył: 12 Maj 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 20:53, 29 Maj 2016    Temat postu:

We wtorek mamy się spotkać na kawie, więc może ruszy do przodu.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nicola




Dołączył: 08 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:08, 04 Cze 2016    Temat postu:

Udane było spotkanie? Laughing

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alania




Dołączył: 12 Maj 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 22:30, 04 Cze 2016    Temat postu:

Spotkanie bardzo udane Razz w poniedziałek będe mogła napisać coś więcej, mamy się jutro na wieczór spotkać i będe chciała szczerze porozmawiać, abym wiedziała na czym stoję.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alania




Dołączył: 12 Maj 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 17:31, 06 Cze 2016    Temat postu:

Dlaczego zawsze tak musi być, kiedy wszystko zaczyna się układać to zawsze coś musi się posypać. Byłam już taka szczęśliwa, wydawało się, że wszystko idzie w dobrym kierunku, aż oświadczył mi, że kogoś poznał. Jest z nią szczęśliwy i powinniśmy zakończyć naszą znajomość definitywnie. Crying or Very sad dlaczego???!!?!!!! Crying or Very sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nicola




Dołączył: 08 Maj 2016
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 9:31, 24 Cze 2016    Temat postu:

Tyle czekania i nic, czuje się oszukana. Nie dość, że nie mam efektu to Lilith przestała jescze odpisywać. Twisted Evil

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rusałka




Dołączył: 26 Lip 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 19:19, 28 Lip 2016    Temat postu:

Szkoda, że nie trafiłam wcześniej na to forum, bo wtedy wybrała bym inną osobę. Mam jednak nadzieję, że u mnie będzie inaczej i efekt się pojawi. Jestem 3 tygodnie po uroku, narazie bez zmian.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rusałka




Dołączył: 26 Lip 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 22:12, 06 Paź 2016    Temat postu:

Jest gorzej niż było, dodatkowo mam teraz problemy finansowe. Lilith czyli Sabina naciągnęła mnie dodatkowo na rytuał specjalny, za 10 tysięcy. Jestem załamana, siedzę i ryczę, ale nie podaruję jej tego i zgłaszam sprawę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vordi




Dołączył: 04 Cze 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:16, 07 Cze 2017    Temat postu:

Szkoda, że nie trafiłam na to forum wcześniej, zoaszczedziła bym dużo pieniędzy i czasu. Jestem dwa miesiące po rytuale u okulty i nic, a po wpłacie dostałam tylko jedną wiadomość i potem już zero odpowiedzi mimo dziesiątek wysłanych wiadomości.

Prośba do administratora: aktywujcie szybciej profile, udało mi się dopiero po trzeciej rejestracji i długim czekaniu.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Rytuał miłosny Strona Główna -> Opinie u rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin